Home NYDA Weetjes Service Contact
Home > NYDA > Werkwijze

Werkwijze

Actieve werking van NYDA

Het intelligente werkingsprincipe van NYDA is gebaseerd op het 2-stappen dimeticon met zijn fysieke werking. De 2-stappen dimeticonoplossing omhult de luizen, larven en neten, dringt diep door in het ademhalingssysteem van de luizen, larven en neten en blokkeert daar de zuurstoftoevoer. Het resultaat: zowel de volwassen luizen als de larven en neten in al hun ontwikkelingsstadia stikken.
 

NYDA bestrijdt luizen in alle ontwikkelingsstadia

Om de hoofdluisinfectie zo snel mogelijk en zelfs al bij de eerste behandeling onder controle te krijgen, is het essentieel dat alle fasen van de hoofdluis, dat wil zeggen: de volwassen luis, hun larven en neten (eitjes), op betrouwbare wijze bestreden worden.

Veel therapieën van hoofdluis zijn gebaseerd op preparaten met een neurotoxische werkingsmechanisme, dat niet op een betrouwbare manier alle ontwikkelingsstadia van de luis doodt. Bovendien blijken steeds meer luizen resistent te worden voor dit soort therapieën.

NYDA® tegen luizen en neten biedt een intelligent alternatief. Het 2-stappen dimeticon preparaat onderscheidt zich door zijn bijzonder goede verspreidingsvermogen. Daardoor dringt NYDA tot diep in het ademhalingssysteem van volwassen luizen, larven en neten en blokkeert daar de zuurstoftoevoer. Het resultaat is dat de luis, neet of larve stikt.