Home NYDA Weetjes Service Contact
Home > NYDA

Weetjes

Behandeling met NYDA plus

1) NYDA plus met behulp van de kam applicator op het droge haar aanbrengen en inmasseren

Pak het flesje en zet de kam-applicator een beetje scheef tegen de haargrens in de buurrt van de kruin. Trek dan de kam-applicator behoedzaam langs de hoofdhuid naar beneden. Herhaal dit proces tot de gehele haargrens met NYDA plus behandeld is. Vervolgens masseert u de lotion in tot het haar volkomen natgemaakt is. Zo wordt zeker gesteld dat alle luizen, larven en neten met de oplossing in contact komen en NYDA plus optimaal zijn werk kan doen. 
Tip: bij gebruik in de buurt van het voorhoofd en de slapen verdient het aanbeveling het hoofd in de nek te leggen, zodat de oplossing niet in de ogen komt. De benodigde hoeveelheid hangt af van de dikte en lengte van het haar. De haren in de buurt van de hoofdhuid en achter de oren moeten extra goed met NYDA plus behandeld worden, omdat zich daar de meeste luizen en neten bevinden. Lang en bijzonder dik haar dient streng voor streng behandeld te worden.
 
2) Laat NYDA plus gedurende 1 uur inwerken
Luizeneitjes (neten) zijn zeer hardnekkig. Daarom is het belangrijk NYDA plus 1 uur in te laten werken. Na deze tijd zijn de luizen en larven gedood, zodat er geen besmettingsgevaar meer bestaat. 
 
3) Na 1 uur kunt u de gestikte luizen met de luizenkam uitkammen
Na de inwerkingstijd van 1 uur kunt u het haar met de NYDA luizenkam zorgvuldig uitkammen en het zodoende van de gestikte luizen bevrijden. NYDA plus maakt het uitkammen gemakkelijker voor u, omdat zijn speciale samenstelling zelfs lang haar goed kambaar maakt.
Hoe wordt een luizenkam gebruikt?
Verdeel het haar in een aantal gedeelten door scheidingen te kammen. Verdeel elk gedeelte in dunne strengen. Kam het haar streng voor streng, waarbij u zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid begint; u kamt dus van de wortel naar het uiteinde van de haren. Zo voorkomt u dat de luizen terug kruipen. Telkens wanneer u een streng hebt behandeld, zet u deze vast en veegt u de kam schoon met een papieren doekje voordat u verder gaat. Zorg ervoor dat u de kam zo vasthoudt dat het logo naar het hoofd wijst. 
 
4) Uitwassen met gewone shampoo
Na 1 uur te hebben gewacht kunt u NYDA plus met uw gebruikelijke shampoo uitwassen. Als zich na de eerste wasbeurt nog vloeistof in het haar bevindt, kan deze eenvoudig worden verwijderd met een tweede wasbeurt. 
 
5) Controle van behandeling
In ieder geval dient na 8 tot 10 dagen het resultaat van de behandeling opnieuw te worden gecontroleerd. Zo nodig dient het aanbrengen van het product te worden herhaald volgens de bovenstaande aanwijzingen. De behandeling met NYDA plus is veilig en kan enkele keren worden herhaald. 
 
 
 Weetjes